A weboldal a felhasználói élmény növelése érdekében opcionális sütiket használ. Az elfogadom gomb használatával Ön beleegyezik ezek használatába.
Termékek Menü

Kilner® szívószálas bögre, piros

Ár:
2.490 Ft
Szállítási díj: 1.190 Ft
Cikkszám: Kilner_0025.695p
Elérhetőség: Raktáron

Kilner® szívószálas bögre, fém csavaros tetővel: piros.

Akár limonádéval akár üdítővel töltjük meg üveg bögrénket, ez a minőségi szívószál különleges hangulatot teremt. A csavaros fém tető nem enged utat még az édes illatot kiszagoló rovaroknak sem.

Ajánljuk hozzá különböző űrtartalmú limonádé adagolóinkat, amelyekben könnyen és egyszerűen elkészíthető egy ital a család számára.

Leírás

Kilner® Est 1842

Az eredetileg üvegpalackokat és befőttesüveget gyártó, az alapító John Kilner nevét viselő vállalkozást 1842-ben indították el Angliában. A 19. század vége felé jegyezték be eredeti termékként a Kilner® Befőttesüveget.

A termék ugyanolyan népszerűségnek örvend, mint 120 évvel ezelőtt. Töretlen népszerűségének oka a légmentesen záró fedél és az egyedi formatervezés. Világszerte számtalan háztartásban tudják immár, hogy befőttesüvegeink kiváló minőségben őrzik meg a télire eltett gyümölcsöt és zöldséget.

A századfordulón John Kilner „az eredeti és legkiválóbb minőségű” termékként védette le találmányát, azzal a megjegyzéssel, hogy bármely más, hasonló áru csak „helyettesítő termék”. Ez az állítás napjainkban is igaz, hiszen a cégalapító akarata szerint gondozzuk egyedi hagyatékát.

Kilner® Est 1842

Származási hely: Egyesült Királyság